Antalyaspor Beşiktaş : Beşiktaş - Antalyaspor İddaa Tahmini 13.06 | Banko Maçlar : Hafta antalyaspor, lider beşiktaş'ı konuk ediyor.

Antalyaspor Beşiktaş : Beşiktaş - Antalyaspor İddaa Tahmini 13.06 | Banko Maçlar : Hafta antalyaspor, lider beşiktaş'ı konuk ediyor.. Hafta antalyaspor, lider beşiktaş'ı konuk ediyor. Beşiktaş ilk dakikalardaki antalyaspor baskısını kırmayı başardı, oyun bu anlarda daha çok antalyaspor yarı alanında oynanıyor. Vodafone park'ta 45 maçtır yenilmeyen beşiktaş antalyaspor'a mağlup olarak yenilmezlik serisi de sona erdi. On sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs beşiktaş results sorted by their h2h matches. Dakikada rebocho'nun sol kanattan ceza sahasına ortasında lens topa kafayı vurdu.

Ligde ilk golünü atan aboubakar bir de asist yaparak maçın yıldızı oldu. On sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs beşiktaş results sorted by their h2h matches. Beşiktaş maç boyunca 59 orta yaparken tam 28 şut denemesinde bulundu. Antalya stadı'nda oynanan olan karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi.

Beşiktaş Antalyaspor maçı golleri ve geniş özeti
Beşiktaş Antalyaspor maçı golleri ve geniş özeti from i.internethaber.com
Sofascore also provides the best way to follow the live score of this game with various sports features. Farklı galibiyete damga vuran isim ise shinji kagawa oldu. Kritik mücadele de antalyaspor ile beşiktaş maçı 3 şubat pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi bülent yıldırım yönetecek. Dakikada domagoj vida ve 11. Boffin nazım veysel celustka kudryashov hakan fredy amilton podolski sinan jahovic. Beşiktaş maç boyunca 59 orta yaparken tam 28 şut denemesinde bulundu. İşte antalya beşiktaş maçının geniş. Antalyasporlu savunma oyuncusu veysel sarı, sol kanatta larin'e yaptığı müdahale sonucu ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Talisca'nın kullandığı serbest vuruşta baraja çarpan top kornere çıktı.

Ve kritik mücadelede ilk düdük geldi. Antalya stadı'nda oynanan olan karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. Antalyasporlu savunma oyuncusu veysel sarı, sol kanatta larin'e yaptığı müdahale sonucu ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. İşte antalya beşiktaş maçının geniş. Farklı galibiyete damga vuran isim ise shinji kagawa oldu. Toplam 9.378 beşiktaş antalyaspor haberi bulunmuştur. Antalya bjk özet dakikaları siyah beyazlı taraftarların araştırdığı konuların başında geliyor. Antalyaspor'da eto'o yerini serdar'a bıraktı. Sofascore also provides the best way to follow the live score of this game with various sports features. Haftasında beşiktaş, antalyaspor'a konuk oldu. Dakikada domagoj vida 11'de ise diaby ile farkı 2'ye çıkardı. Vodafone park'ta 45 maçtır yenilmeyen beşiktaş antalyaspor'a mağlup olarak yenilmezlik serisi de sona erdi. Spor toto süper lig'in 25.

Beşiktaş, antalyaspor müsabakasına ersin destanoğlu, rosier, vida, n'sakala, welinton, de souza, ljajic, n'koudou, hutchinson, larin ve aboubakar ilk 11'iyle başladı. Kariyerinde ilk kez beşiktaş'la bir lig maçında sahaya çıkan utku yediği 3 gol ile karşılaşmaya damga vurdu. Karşılaşma öncesinde beşiktaş'ın 44, antalyaspor'un ise 30 puanı bulunuyor. Boffin nazım veysel celustka kudryashov hakan fredy amilton podolski sinan jahovic. 1' antalyaspor ilk dakikalarda savunmadan veysel'in uzun oynadığı toplarla çıkmaya çalışıyor.

Antalyaspor Beşiktaş maçı izle! Canlı anlatım ve Lig TV ...
Antalyaspor Beşiktaş maçı izle! Canlı anlatım ve Lig TV ... from i.sozcu.com.tr
Dakikada rebocho'nun sol kanattan ceza sahasına ortasında lens topa kafayı vurdu. 1' antalyaspor ilk dakikalarda savunmadan veysel'in uzun oynadığı toplarla çıkmaya çalışıyor. 81'de oyuna giren japon yıldız, 19 saniye sonra ilk golünü, 84'te ise frikikten ikinci golünü kaydetti. Adem ljajic, dorukhan toköz, atiba hutchinson, salih dursun, shinji kagawa, shinji kagawa. Dakikada abdoulay diaby atarken antalyaspor'un tek sayısını 52. Beşiktaş ilk dakikalardaki antalyaspor baskısını kırmayı başardı, oyun bu anlarda daha çok antalyaspor yarı alanında oynanıyor. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 9. Antalyaspor played against beşiktaş in 1 matches this season.

Talisca'nın kullandığı serbest vuruşta baraja çarpan top kornere çıktı.

Beşiktaş ilk dakikalardaki antalyaspor baskısını kırmayı başardı, oyun bu anlarda daha çok antalyaspor yarı alanında oynanıyor. Antalyaspor ile beşiktaş, süper lig'in 10. Hafta içi napoli'den tarihi bir galibiyetle dönen beşiktaş evinde antalyaspor engelini 3 golle aştı. Adem ljajic, dorukhan toköz, atiba hutchinson, salih dursun, shinji kagawa, shinji kagawa. Boffin nazım veysel celustka kudryashov hakan fredy amilton podolski sinan jahovic. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Trabzonspor maçında sakatlanan rıdvan yılmaz'ın yerine n'sakala forma giyerken. Antalyaspor sol kanattan serbest vuruş kullanacak. Sofascore also provides the best way to follow the live score of this game with various sports features. Dakikada domagoj vida ve 11. 81'de oyuna giren japon yıldız, 19 saniye sonra ilk golünü, 84'te ise frikikten ikinci golünü kaydetti. Hakem bu pozisyonda arka direkte topla buluşan boyd'un elle. Antalya bjk özet dakikaları siyah beyazlı taraftarların araştırdığı konuların başında geliyor.

El kabir, gökhan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Antalyaspor sol kanattan serbest vuruş kullanacak. Beşiktaş, antalyaspor deplasmanında kazanarak zirve yarışına yeniden tutunmayı amaçlıyor. Ve kritik mücadelede ilk düdük geldi. Karşılaşma öncesinde beşiktaş'ın 44, antalyaspor'un ise 30 puanı bulunuyor.

Antalyaspor, Beşiktaş maçında yenilmezlik serisini ...
Antalyaspor, Beşiktaş maçında yenilmezlik serisini ... from www.ilerigazetem.com
Kariyerinde ilk kez beşiktaş'la bir lig maçında sahaya çıkan utku yediği 3 gol ile karşılaşmaya damga vurdu. 81'de oyuna giren japon yıldız, 19 saniye sonra ilk golünü, 84'te ise frikikten ikinci golünü kaydetti. Dakikada domagoj vida ve 11. Quaresma ve talisca topun başında, kritik bir an olabilir. Hafta maçında karşı karşıya geldi. Boffin nazım veysel celustka kudryashov hakan fredy amilton podolski sinan jahovic. Ersin gökhan vida ruiz rıdvan atiba elneny lens ljajic caner boateng. Dakikada rebocho'nun sol kanattan ceza sahasına ortasında lens topa kafayı vurdu.

Hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi.

Haftasında antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan beşiktaş, ilk yarıda bulduğu iki golle rakibini mağlup etti. Beşiktaş maç boyunca 59 orta yaparken tam 28 şut denemesinde bulundu. Beşiktaş, antalyaspor müsabakasına ersin destanoğlu, rosier, vida, n'sakala, welinton, de souza, ljajic, n'koudou, hutchinson, larin ve aboubakar ilk 11'iyle başladı. Dakikada abdoulay diaby atarken antalyaspor'un tek sayısını 52. Beşiktaş ilk dakikalardaki antalyaspor baskısını kırmayı başardı, oyun bu anlarda daha çok antalyaspor yarı alanında oynanıyor. Antalyaspor beşiktaş özet izle , antalyaspor beşiktaş geniş özeti ve golleri , antalya bjk maçı kaç kaç bitti? Karşılaşma öncesinde beşiktaş'ın 44, antalyaspor'un ise 30 puanı bulunuyor. Kariyerinde ilk kez beşiktaş'la bir lig maçında sahaya çıkan utku yediği 3 gol ile karşılaşmaya damga vurdu. Antalya stadı'nda oynanan olan karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. El kabir, gökhan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Hafta maçında antalyaspor antalya stadında beşiktaş'ı konuk etti. Dakikada domagoj vida ve 11. 1' antalyaspor ilk dakikalarda savunmadan veysel'in uzun oynadığı toplarla çıkmaya çalışıyor.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama