Novak Đoković Australian Open / Novak Djokovic vs Rafael Nadal, Australian Open 2019 final ... / Februara će ponovo biti na prvi na.

Novak Đoković Australian Open / Novak Djokovic vs Rafael Nadal, Australian Open 2019 final ... / Februara će ponovo biti na prvi na.. Prvom tenisaču svijeta bio je to i 49. Djokovic was unbeaten in the event after guiding his side to a thrilling triumph in 2020 and the serb kept his country's hopes alive on. Za đokovića, koji će pokušati osvojiti 18. Ovo mu je treća godina zaredom da je pobijedio na australian openu i tako je. Novak đoković je saznao ime prvog protivnika na australijan openu.

Đoković je odbranom titule u melburnu stigao do 17. Novak đoković je neprikosnoveni vladar melbpurna! Djokovic was unbeaten in the event after guiding his side to a thrilling triumph in 2020 and the serb kept his country's hopes alive on. Drugi igrač svijeta se lakše od očekivanoga plasirao u polufinale turnira, a u dvoboju vhunskog servera raonića i đokovića. Novak đoković je pobedio dominika tima u finalu australijan opena i po osmi put u karijeri postao šampiong tog turnira.

Australian Open 2019 Highlights: Novak Djokovic beats Rafa ...
Australian Open 2019 Highlights: Novak Djokovic beats Rafa ... from images.indianexpress.com
1 in men's singles tennis by the association of tennis. Novak đoković je rekordni, osmi put osvojio australian open, a pobjedom nad dominicom thiemom od 3:2 u setovima, ne samo da je došao do 17. Prvom tenisaču svijeta bio je to i 49. The serbian star, who helped his country to victory at the atp cup at the weekened, has been installed as the bookmakers' favorite to retain his title in melbourne. Novak đoković je u finalu koje je trajalo četiri sata. Novak đoković osvojio je novu titulu na australian openu nakon što je danas u finalu pobijedio dominica thiema sa 3:2, po setovima 6:4, 4:6, 2:6. Fantastic day at work!#practice #ausopen. Watch men's singles champion novak djokovic's best shots at australian open 2020.

Srbijanski teniser novak đoković stigao je do novog grand slam naslova.

Đoković je odlično ušao u meč. Trofeja na masters turnirima, a sa 33 godine postao je i najstariji šampion „večnog grada. Po osmi put, pobedivši austrijskog tenisera dominika tima, osvojio australian open. Born 22 may 1987) is a serbian professional tennis player who is currently ranked world no. Srbijanski teniser novak đoković savladao je austrijskog tenisera dominica tiema u finalu australian opena, i tako osmi put osvojio ovaj turnir i ukupno u prvom setu đoković je bio bolji. Za đokovića, koji će pokušati osvojiti 18. Novak djokovic vs milos raonic match highlights (4r) | australian open. Novak đoković je titulom u rimu došao do rekordnog 36. The serbian star, who helped his country to victory at the atp cup at the weekened, has been installed as the bookmakers' favorite to retain his title in melbourne. Drugi igrač svijeta se lakše od očekivanoga plasirao u polufinale turnira, a u dvoboju vhunskog servera raonića i đokovića. Novak đoković rutinski je pobijedio daniila medvedeva u finalu australian opena 7:5, 6:2, 6:2 za samo sat i 53 minute. Srbin novak đoković (32) osvojio je australian open! Srbijanski tenisač je u fenomenalnom meču savladao dominica thiema rezultatom 3:2 u setovima.

Srbijanski teniser novak đoković pobijedio je rusa daniila medvedeva u finalu australian opena rezultatom 3:0 u setovima (7:5, 6:2, 6:2) i na taj način osvojio devetu grand slam titulu u australiji, a ukupno 18. Đoković je odlično ušao u meč. Kyrgios crashes out of australian open warmup in ugly meltdown. Novak đoković je neprikosnoveni vladar melbpurna! Titulu na grand slam turnirima.

Djokovic wins opening match at Australian Open | Sports ...
Djokovic wins opening match at Australian Open | Sports ... from media.philstar.com
Titulu na grand slam turnirima. Kyrgios crashes out of australian open warmup in ugly meltdown. Srbin novak đoković (32) osvojio je australian open! Nole je poveo s 3:0, no u petom gemu do brejka dolazi i medvedev, pa je izjednačio rezultat, ali je u 12. Najviše je bilo uzbuđenja tokom prvog seta, gdje su viđena ukupno tri brejka. Trofeja na masters turnirima, a sa 33 godine postao je i najstariji šampion „večnog grada. Đoković je odlično ušao u meč. Đoković je odbranom titule u melburnu stigao do 17.

Novak đoković je minulih dana bio na udaru brojnih kritičara iz sveta tenisa, ali malo ko je mislio da će doživeti ono što su mu priredili organizatori atp kupa.

Đoković je sjajno ušao u meč i zahvaljujući ranom breaku poveo. Novak djokovic vs milos raonic match highlights (4r) | australian open. Srbijanski teniser novak đoković savladao je austrijskog tenisera dominica tiema u finalu australian opena, i tako osmi put osvojio ovaj turnir i ukupno u prvom setu đoković je bio bolji. Osam finala = osam trofeja! 1 in men's singles tennis by the association of tennis. Najbolji igrač svijeta u velikom finalu savladao je rusa danila medvedeva 7:5, 6:2, 6:2. Fantastic day at work!#practice #ausopen. Fenomenalni novak đoković je danas u melbourneu osvojio osmu titulu osvajača australian opena i 17. Ove godine đoković nije dozvolio nadalu da se razigra. Februara će ponovo biti na prvi na. Grand slam naslov, ovo je deveto finale na. Srpski teniser novak đoković osvojio je osmu titulu na otvorenom prvenstvu australije, pošto je u nedelju u finalu pobedio austrijanca dominika tima sa 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4. Podsetimo se svih osam novakovih meč lopti iz melburna!#australianopen.

Đoković je odlično ušao u meč. Ovo mu je treća godina zaredom da je pobijedio na australian openu i tako je. Trofeja na masters turnirima, a sa 33 godine postao je i najstariji šampion „večnog grada. Februara će ponovo biti na prvi na. Srbijanski teniser novak đoković pobijedio je rusa daniila medvedeva u finalu australian opena rezultatom 3:0 u setovima (7:5, 6:2, 6:2) i na taj način osvojio devetu grand slam titulu u australiji, a ukupno 18.

Novak Đoković triumfoval na Australian Open 2019! | Hlas ľudu
Novak Đoković triumfoval na Australian Open 2019! | Hlas ľudu from hl.rs
Kyrgios crashes out of australian open warmup in ugly meltdown. Osam finala = osam trofeja! Trofeja na masters turnirima, a sa 33 godine postao je i najstariji šampion „večnog grada. Ono što je đoković uradio u 2011. Je fantastično, gotovo nemoguće za ponoviti i samo federer i nadal mogu svakako predstoji zanimljiv australian open i veliki rivalitet izmedju najboljih tenisera sveta. Novak djoković i australian open. Srpski teniser novak đoković osvojio je osmu titulu na otvorenom prvenstvu australije, pošto je u nedelju u finalu pobedio austrijanca dominika tima sa 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4. The serbian star, who helped his country to victory at the atp cup at the weekened, has been installed as the bookmakers' favorite to retain his title in melbourne.

Grand slam titule, već se vratio i na prvo mjesto atp ljestvice, skinuvši s vodeće pozicije rafaela nadala.

Ove godine đoković nije dozvolio nadalu da se razigra. Srbijanski teniser novak đoković savladao je austrijskog tenisera dominica tiema u finalu australian opena, i tako osmi put osvojio ovaj turnir i ukupno u prvom setu đoković je bio bolji. Srbijanski teniser novak đoković stigao je do novog grand slam naslova. Trofeja na masters turnirima, a sa 33 godine postao je i najstariji šampion „večnog grada. Grend slem trofeja u karijeri i od 3. Novak đoković je rekordni, osmi put osvojio australian open, a pobjedom nad dominicom thiemom od 3:2 u setovima, ne samo da je došao do 17. 1 in men's singles tennis by the association of tennis. Osam finala = osam trofeja! Kyrgios crashes out of australian open warmup in ugly meltdown. Srbijanski tenisač je u fenomenalnom meču savladao dominica thiema rezultatom 3:2 u setovima. View the full player profile, include bio, stats and results for novak djokovic. Novak đoković rutinski je pobijedio daniila medvedeva u finalu australian opena 7:5, 6:2, 6:2 za samo sat i 53 minute. Born 22 may 1987) is a serbian professional tennis player who is currently ranked world no.

Po osmi put, pobedivši austrijskog tenisera dominika tima, osvojio australian open novak đoković. Ovo mu je treća godina zaredom da je pobijedio na australian openu i tako je.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama